Get Adobe Flash player


Rólunk

Kedves Ifjú pár!

Köszöntünk Benneteket a modern esküvői szolgáltatások oldalán!

Elképzeléseitek ismeretében, illetve igény esetén segítő szaktanácsadásunkat követően tevékenységünkkel, szeretnénk hozzájárulni esküvőtök megfelelő hangulati, zenei és látványtechnikai kialakításához. Hosszú távú szolgáltatói tapasztalatunk segítségével minden egyes esküvőn azon munkálkodunk, hogy tevékenységünk mindenkor a Ti és persze a Veletek együtt ünneplők teljes körű megelégedettségét szolgálja. Nem csak egyszerűen feladatunknak érezzük, szolgáltatások lebonyolítását, hanem szívvel-lélekkel, a legjobb szellemi és technikai felkészültségünk mellett valósítjuk meg azokat.

Az áraink rugalmasak, a végösszeg az általatok tervezett keretösszeghez, elképzeléshez és igényekhez igazodik, amelyekről személyes megbeszélésen, illetve az oldalon megadott elérhetőségek valamelyikén keresztül egyeztethetünk.

Az alapvető célok mellett kiemelten fontosnak tartjuk a társszolgáltatókkal való konstruktív együttműködést.

Az rengeteg befektetett munkának és a Kedves Ifjúpárok bizalmának köszönhetően számtalanszor járulhattunk hozzá, hogy az a bizonyos mindenki által áhított "Nagy Nap" valóban emlékezetes legyen.

Ha egy igazán fiatalos, lendületes és az esküvők terén széleskörű tapasztalattal rendelkező szolgáltatókra szeretnétek bízni ezt a megtisztelő feladatot, válasszatok a Modernesküvő csapatát!


 

Esküvői szolgáltatásaink:

     

    

   

2540066
IP Címed: 44.222.64.76